Despre noi

Buna ziua cititorule,

Proiectul ArhivaDeArta s-a născut din dragoste pentru arta și din respect pentru artistul roman.

Nascuta in Bucuresti , ArhivaDeArta este recunoscuta pe toate cele sapte continente si are parteneriate cu galerii de arta si artisti din diferite colturi ale lumii.

Portalul ArhivaDeArta este deținut și administrat de către firma Global Cloud srl, o firma cu o echipa tânără , in care se regăsesc oameni din diferite culturi și naționalități, având colaboratori din America pana în India, Grecia, Pakistan, toți uniti laolaltă prin spiritul antreprenorial al fondatoarei Global Cloud – Ingrid Stegaru.

Proiectul Global Cloud este unul ambițios, finanțat în totalitate din fonduri proprii , iar portalul ArhivaDeArta este doar o parte din investiția pe care a început sa o facă firma Global Cloud srl in spatiul cultural Romanesc.

Știm foarte bine ca nu ii putem mulțumi pe toți cei care vor auzi de noi sau ne vor vizita , dar ne propunem prin proiectele noastre sa putem forma rampe de lansare pentru tinerii dornici sa se afirme și sa își împărtășească creativitatea.

ArhivaDeArta este mult mai mult decât o galerie de artă online, este un punct de întâlnire între oameni curioși, colecționari, artiști, galerii, critici de artă, curatori …

Global Cloud le multumeste tuturor celor care au colaborat la proiectul ArhivaDeArta :

Jacoby , Boone , Anve , Vapvarun , Eisenwasser , Jamie ,

Echipa Cozmoslabs – Alexandru Besliu

Echipa Smartbill si MobilPay

Noi invatam in fiecare zi si putem spune doar atât : – Nu ne vom opri aici !

Parteneri