Skip to content Skip to footer

FORMA

Muzeul Geologic Național în colaborare cu Galeria Arhiva de Artă, are deosebita onoare de a vă invita să vizitați expoziția intitulată „Forma”, o expoziție caritabilă organizată în beneficiul Societății Naționale de Cruce Roșie din România, pentru susținerea și ajutorarea copiilor defavorizați din Centrele E.G.A.L, de la Crucea Roșie Română.

Expoziția reunește piese create de 40 de artiști contemporani, pictori și sculptori, și este concepută ca un proiect nobil ce constă în realizarea de către fiecare expozant a unei lucrări cu tematică asupra pasiunii comune, arta plastică, și exprimată în funcție de viziunea fiecăruia. Prin intermediul pieselor veți fi purtați prin magnificul univers iar subiectele abordate au directă legătură cu Pământul: sculpturi, picturi în ulei și acuarelă ale rocilor, pietrelor prețioase, mineralelor, cristalelor, structurii Pământului, lavei, Sistemului Solar, formelor de viață primare sau picturi abstracte care ne oferă o multitudine de cadre imagistice preluate din lumea geologică.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 03-31 Octombrie 2022, în intervalul 10.00-17.00 de Luni-Duminică în incinta Muzeul Geologic Național din șoseaua Kiseleff, nr. 2.

Date

Oct 03 - 31 2022
Expired!

Time

All Day

Location

MUZEUL GEOLOGIC NATIONAL
Muzeul Geologic Național Şoseaua Pavel D. Kiseleff 2
Category

Organizer

Galeria ArhivaDeArta
Website
https://arhivadearta.ro/
QR Code

Leave a comment