Skip to content Skip to footer

De data acesta Galeria Arhiva De Arta interconecteaza pentru dumnevoastra legatura dintre realitate si virtual, printr-o expozitie universal contemporana creata sa va bucure ochiul.
Interconexiunea dintre artisti stabileste calea de transferare a energiei artistilor intr-un total univers al culorilor si tehnicilor, creand astfel o noua expozitie dintre virtual si real.
Expoziția invită publicul de toate vârstele să descopere o colecție de pictura contemporana, clasica, cu piese realizate cu maiestrie si puse in valoare de rafinamentul artistilor.
Expoziția face parte dintr-un proiect amplu, gândit pentru a promova arta și artiștii români, atât în țară cât și peste hotare și pentru a încuraja colaborări menite să promoveze arta contemporană din România,
Vizitatorii expozitiei vor avea ocazia sa achizitioneze una dintre lucrarile expuse, oferind astfel o pretioasa incurajare tinerilor artisti.
Proiectul este realizat sub patronajul Galeriei Arhiva De Arta
Parteneri: Global Cloud, Masora
Parteneri media: Publicatia online Albina Romaneasca

Interconectare Virtuala

Virtual exhibition under the patronage of the Art Archive Gallery

ArtistArhiva de Arta Artist GroupExhibition NameInterconectare VirtualaPeriod2021ClassificationPaintingGallery LocationGaleria Arhiva de Arta, Bucharest, RomaniaShare

Leave a comment